INGYENES BELFÖLDI HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 35000 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN

Kérdésed van? Hívj minket, +36705678223

vagy írj nekünk!  hello@perfektlashes.hu

Blog

PREMADE vs. PROMADE

Szabina Gazsak
2023.08.16 19:59
PREMADE vs. PROMADE

Pre-made vagy pro-made? Mi is a különbség? Sokak számára tisztázatlan téma, mi most rendbe tesszük! OLVASS TOVÁBB!

Az utóbbi időben többen is megkerestetek egy általatok tisztázatlan témával kapcsolatban, amiről mindenhol teljesen mást lehet olvasni, és mindenki magáénak érzi az igazságot, sokszor helytelenül.

A gyártóinkkal, szempilla webshop tulajdonosokkal összedugtuk a fejünket, hogy teljes, egyértelmű fényt derítsünk erre a témára, és tisztába tegyük a sokatokban forgó, ezzel kapcsolatos kérdéseket.Na de mi is a PREMADE és PROMADE közötti különbség?

Soka

Ha csupán a nevet is nézzük, találunk egy angol nyelvben használatos nagy különbséget: PREmade (elôkészített) PROmade (professzionálisan készített).
De vajon ez belemélyülve a témába mit is takar pontosan?

A PREMADE szempilla fanok, gyári körülmények között készülnek, gépek segítségével,  akár ragasztóval vagy hôvel összeillesztve, a szempilla fanokat egy fém rúdon kialakítva kerülnek a sütôbe az ív megformálásához -> majd ezeket a szempillákat ragasztószalagra áttranszferálva tálcákban árulják. Gyári mérôeszközök, gépek segítségével egyforma széles, szimmetrikus fanok alakíthatóak ki. A blog poszt végén meg is osztok Veletek egy linket, hogyan is készülnek azok a PREMADE fanok.

A PROMADE fanok kézzel (+csipesz) készülnek gépi segítség nélkül, professzionális szempilla ragasztóval, ahogy egy kézi volume szett elkészítésénél egy szempilla stylist is készíti a fanokat. A Promade fanokat elôre kialakított ívû soros szempilla tálcákból (sima szempilla tálcák) készülnek, kézzel & csipesszel.

Éppen ezért a PROMADE szempilla fanok igen sokszor, mivel teljesen szabad kézzel készülnek, nem egyformák. Ezeket a gyártók ömlesztve árulják. Ezt nevezzük PROMADE szempilláknak.

Bárki előre fanolhatna szempillákat akár magának is, de ez meghosszabbítja a folyamatot és a szempilla stylist munkaidejét. Hisz ne feledjük, elöre fanolt szempilláknál, ahogy a PROMADE hővel illesztetteknél is, érdemes hosszabb ideig izolálni ???? . Egyszerűbb tehát a szett elkészítésével egyidejűleg fanolni. Ti mit gondoltok erről?

Ha szeretnétek még hasonló témákat, LIKE-oljátok a blog posztot és osszátok meg szempilla stylist ismerseitekkel.

PROMADE fanok hogyan készülnek?

 

https://www.youtube.com/watch?v=8oajYiKffis

 

Gazsák Szabina írása